Hirdetés

99 homes Trailer - Ragadozónak lenni nagyobb buli

|

Hirdetés

Igaz történet alapján készül a 99 homes, amiben egy kapzsi ingatlanos, Rick Carver, (Michael Shannon) kilakoltatja az embereket, csak azért, hogy később csúnyán ellopja a tulajdonaikat. Egy szerencsétlen építész, Dennis Nash (Andrew Garfield) keresztezi Carver útját, aki miután kidobja a saját lakásából az anyjával együtt, felveszi maga mellé Nasht, aki így kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy a másik oldalon lenni igazából, akármennyire is kemény, sokkal jobb. Kint már játsza pár mozi a filmet, de október 9-én jelenik meg országszerte. A két főszereplő mellett Laura Dern, Noah Lomax, Tim Guinee, J.D. Evermore és Clancy Brown fog feltűnni. A rendező Ramin Bahraninak ez az első nagyobb költségvetésű filmje. https://www.youtube.com/watch?v=N_Ii3NQr3Zg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.