Hirdetés

A 2013-as MTV Movie Awards kategóriái és jelöltjei

|

Tarantino bosszúhadjárata az MTV Movie Awards legnagyobb esélyese. Április 14-én az MTV Movie Awards díjátadón minden eldől, addig is a popcorn ereje legyen velünk!

Hirdetés

Irány a moziba be! Az MTV 12 visszatérő és vadiúj kategóriával várja a filmőrülteket, hogy Arany Popcorn-szobrokkal jutalmazza a legtehetségesebb színészeket és színésznőket, a legizgalmasabb történeteket és a legzseniálisabb rendezőket. A Napos oldal hősnője, Jennifer Lawrence az Oscar után ismét nagyot tarolhat, a díjátadó legnagyobb meglepetése pedig az, hogy a tavaly az MTV Movie Awardsot uraló Alkonyat csupán egy jelölést kapott! Emma Watson, akit a közönség a Harry Potter-filmekből ismer, ezúttal egy fanyar tinifilm főszerepével esélyes a Legjobb színésznőnek járó díjra, a sztár lelkes nyilatkozatával adta meg az alaphangot az április 14-én megrendezésre kerülő filmünnephez: „Nagyon izgatott vagyok, hogy három kategóriában is esélyes vagyok az MTV Movie Awardson! Imádom ezt a díjátadót, és teljesen magával ragadott a The Perks of Being a Wallflower is.” A Stephen Chbosky által rendezett filmet sokan már most a modern Zabhegyezőként emlegetik, a sztori sokszínűségének hála lehet Watson a Legjobb csók és a Legjobb musical-jelenet trónkövetelője egyszersmind.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.