Hirdetés

A 21 Jump Street rendezője beszélt a Sötét zsaruk crossoverről

|

Hirdetés

Decemberben a kiszivárgott Sony-s levelezéseknek köszönhetően kiderült, hogy a stúdiónál keresztezni próbálják a 21 Jump Street és a Men in Black - Sötét zsaruk franchiseokat. Az egyesülés a 23 Jump Streetben jöhetne létre, és talán valóban meg is fog valósulni, hiszen Phil Lord rendező korábban beismerte, hogy ez az "őrült ötlet" még mindig terítéken van. Lord azonban nem egyedül igazgatja ezeket a filmeket, hiszen ott van mellette állandó társa is, Chris Miller, aki most szintén arról számolt be, hogy dolgoznak a megvalósításon.

Nos, még nagyon, nagyon korai fázisában járunk ennek az őrületnek a felvázolásában, de kétségkívül egy igazán érdekes koncepció áll előttünk, ami elgondolkoztat minket. Beszélgetünk róla, és együtt tervezgetünk Jonah-val [Hill], Channing-gel [Tatum] és Rodney-val [Rothman], na meg persze a stúdióval, mert nem állhatunk oda, hogy Hé, itt van ugyan az már megint, mert egyszer ezt már megcsináltuk.
Miller azt is elárulta, hogy a 22 Jump Street végén feltűnő folytatás ötletek csupán a vicc kedvéért kerültek oda, és ha elkészül a valódi folytatás akkor az valami egészen más lesz.
Ha bármit is csinálunk, akkor az valami egészen különböző lesz, természetesen a Jump Street szellemiségét meghagyva.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.