Hirdetés

A 44. gyermek - Magyar előzetes és plakát

|

Hirdetés

Végre megérkezett a Child 44 plakátja és magyar szinkronos előzetese, valamint az is kiderült, hogy nem meglepő módon a hazai mozikban A 44. gyermek címmel kereshetitek majd a politikai thrillert április 16-tól. A hivatalos sztori: 1953, a sztálini Szovjetunióban járunk. A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, hatalmát és otthonát is, amikor nem hajlandó feleségét (Noomi Rapace), mint árulót elítélni. Moszkvából vidékre száműzik őket, és Mikhail Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek. Leót az igazság felfedésében  pszichopata riválisa, Vaszilij (Joel Kinnaman) akadályozza, aki ragaszkodik ahhoz, hogy "A paradicsomban nincs bűnözés". A további szerepekben Vincent Cassel, Charles Dance, Paddy Considine és Jason Clarke látható. https://www.youtube.com/watch?v=8m6nhLxbT4g Ne feledjétek, a 44. gyermek Tom Rob Smith hasonló című könyve alapján, Daniel Espinosa (Instant dohány, Védhetetlen) rendezésében és Ridley Scott támogatásával április 16-tól a mozikban!

unnamed (1)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.