Hirdetés

A 69. Golden Globe díjazottjai

|

Idén 69. alkalommal kerültek kiosztásra a Golden Globe díjai, a nevezettek közül sokan több kategóriában is indultak és bár a legtöbb helyen a papírforma érvényesült, akadtak meglepetések.

Hirdetés

A Golden Globe-díjkiosztó gála házigazdája ezúttal is Ricky Gervais volt, aki hozta a tőle jól megszokott stílust és csípős megjegyzésekből, ízléses replikákból sem volt hiány. A rendezvény fő kérdése mégis az volt, hogy mely alkotás nyeri el a megtisztelő legjobb film címet. Idén George Clooney Utódok (február 16) című filmje vihette el a megtisztelő titulust dráma kategóriában, míg a legjobb vígjáték besorolást egyértelműen a The Artist - A némafilmes (február 23) uralta. A legjobb rendezőnek járó díjat Martin Scorsese joggal vihette haza, de nem panaszkodhat Woody Allen sem, aki az Éjfélkor Párizsban című filmjével nyerte el a legjobb forgatókönyv kategóriát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.