Hirdetés

A Batman Superman ellen "nem lesz rajzfilmszerű"

|

Hirdetés

Hogy ki tette eme kijelentést? Az újdonsült Lex Luthor, avagy Jesse Eisenberg személyesen, aki éppen most megjelenő könyve kapcsán ejtett el pár szót a filmről. A színész elmondása szerint a Batman Superman ellen elképesztő lesz. Persze nem újdonság az, hogy a készítők a saját filmjeiket dicsérik, de a hírhedten nyersen őszinte Zuckerbegtől Eisenbergtől talán némileg hitelesebbnek tűnik, aki a Today Take-ben dicsérte Zach Snyder és a forgatókönyvíró Chris Terrio munkáját (már jó pont, hogy David S. Goyert meg sem említette), valamint az Acélember híres ellenfelét is méltatta:

Elképesztő figura (Lex Luthor). És ez a fickó, Chris Terrio írta. Ez az első munkája Az Argo-akció óta. Zseniálisan ír karaktereit. Szóval ez nem lesz valami rajzfilmszerű szuperhősmozi. Nagyon is komoly, jól eljátszott, jól megírt és rendezett mozi. Igazán elképesztő lesz.
Azért nem nehéz észrevenni ezt a finom (?) odaszúrást a jelenlegi Marvel filmeknek a színész részéről, de egyelőre még fél év van hátra a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala bemutatójáig, és a marketing már most gőzerővel pörög, amit a szkeptikusok némi fenntartásokkal kezelhetnek. Mindenesetre a rajongók már most tűkön ülve várják (ezt bizonyítja alant egy remek kis fan-made poszter), hogy a két szuperhőstitán összecsaphasson, kiegészülve Wonder Womannel, és még Aquaman (Jason Momoa) is beköszön majd, de állítólag (és utóbbi nagyon pletyka) az Ezra Miller féle Flash is felbukkan, méghozzá hosszú hajjal és egy poszt apokaliptikus öltözékben, ami azért némi hasonlóságot is mutat a Grant Gustin nevével fémjelzett Skarlát Gyorshajtó sorozat béli kosztümjével. Szerintetek Zach Snyderéknek sikerül kijavítani az előd hibáit? Vagy esetleg újakat követnek el?
Batman V Superman fan made poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.