Hirdetés

A Batman v Superman koreográfusa egy hatalmas hős bunyót vetít előre

|

Hirdetés

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Dawn of Justice előzetese február 6-án a Jupiter felemelkedésével egyidőben érkezik. Habár ötletünk sincs, hogy mennyit fognak megmutatni a készítők, de azért reménykedünk benne, hogy Batman és Superman összecsapásából is kapunk néhány képkockát. Az ígéretes harcjelenetről most a film koreográfusa, Guillermo Grispo is mesélt a Los Andes Diario nevezetű spanyol weboldalnak. Grispo beszélt a harc előkészületeiről és még arról is, hogy miként lesz képes Batman méltó ellenfele lenni egy szupererős földönkívülinek. "Nézd, a Warner Bros.-nál nagyon szigorúan veszik a dolgokat, szóval nem árulhatok el sok mindent, de senkit sem ér meglepetés, ha azt mondom, hogy Batman és Superman szemtől-szemben harcolnak majd egymással. Ez lesz a film egyik legfontosabb jelenete, melynek kidolgozásában én is aktívan részt vettem: az ütések cseréje és a karakterek mozgása, ezeket mind Ryan Watson kollégámmal raktuk össze. Van, aki úgy gondolja, hogy Batmannek esélye sincs és Superman kilapítja majd, mint egy bogarat. De amint megnézitek a filmet, megismeritek azt a végtelenül intelligens magyarázatot, ami lehetővé teszi, hogy Batman az ökölharcban se legyen hátrányban."

batmanvsuperman
"Batman végre úgy fog küzdeni, ahogyan arról én mindig is álmodoztam... Ő egy olyan karakter, aki mindenféle harcművészetben jártas, így rengeteg lehetőséged van vele, de általában a filmkészítők ezt nem használják ki eléggé. Még a legutóbbi Nolan filmekben sincsenek egészen helyükön az akciójelenetek, ha technikailag tekintek rájuk, nem tetszik a koreográfia és rosszak a kamera mozgások... De ne értsetek félre, Nolan nagyszerű, emelem kalapom előtte. Elbűvölő történeteket alkot, de szerintem nem szentelt elég figyelmet a harcjelenetekre. Ezek azok a részletek, amit Zack [Snyder] - aki maga is egy jó fizikumú ember - szeret kidolgozni. Azt hiszem nagy különbség lesz az új és a régi Batman harcok között."

A Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 március 25.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Gal Gadot, Jesse Eisenberg és Jeremy

   
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.