Hirdetés

A Batwoman második évada Kate Kane távozásával is kiemelten foglalkozik majd

|

Természetesen az új címszereplő bemutatása mellett.

Hirdetés

A finálé után egy nappal jelentette be a Warner Bros, hogy Ruby Rose, Batwoman élőszereplős megformálója kiszáll a sorozatának főszerepéből, és már a második évadra sem fog visszatérni. Azóta kiderült, hogy egy teljesen új karakter fogja magára ölteni a jelmezt, ahelyett, hogy Kate Kane szerepére keresnének új színészt, ami részben egy kreatív döntés hozadéka volt.

Hirdetés

A DC FanDome második felében a Batwoman is saját panelbeszélgetést kapott, és bár egyelőre nem leplezték le a második évad Javicia Leslie (Családi biznisz, Isten belájkolt) által megformált címszereplőjét kosztümben, de némileg kárpótoltak azzal, hogy megosztottak részleteket a soron következő évad történetéről. Először is nyilvánvalóvá tették, miszerint a szerepcseréknél bevett "hirtelen máshogy néz ki, de semmiről nem tájékoztat a sorozat" megoldás itt nem érvényesül, ugyanis Kate Kane eltűnése lesz az évad egyik mozgatórugója.

Két kiemelt történetszál lesz a sorozat folytatásában. Az első: hol van Kate? Mi történt vele? Életben van? Meghalt? Eltűnt? Menekül? Fogságba esett? Ezek mind hatalmas rejtélyek, amelyek fontosak lesznek az évad kibontásában. Minden szereplőnknek különböző nézőpontja lesz ezzel kapcsolatban. Különböző összeesküvés-elméletek, különböző nézőpontok, és ez sok drámát, rejtélyt, feszültséget, intrikát teremt. Döbbenetes, fantasztikus és csodálatos lesz

- magyarázta Caroline Dries showrunner. A másik történetszálat nem nehéz megtippelni, értelemszerűen az a Ryan Wilder nevű új főhős köré épül majd, aki új karakter a DC világában, és aki egyáltalán nem hasonlít a denevérjelmez korábbi viselőjére, Kane-re. Dries elmondása szerint Javicia Leslie karaktere a rendszer igazságtalanságának áldozata, ezért az egész életét az azzal szembeni harcnak szentelte, és folytatja is azt immáron Batwoman képében.

A Batwoman második évada januárban kezdődhet a CW műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.