Hirdetés

A beavatott-sorozat: Allegiant előzetes - A falon túl

|

Hirdetés

A hivatalos címek és logók után megérkezett az első előzetes A beavatott széria következő részéhez (The Divergent Series: Allegiant), aminek egyelőre nincs magyar címe (a könyvé A hűséges, és valószínűleg marad, mint az előző két esetben). A lázadó eseményei után vesszük fel a fonalat, amikor is Trisnek és barátainak menekülniük kell és át kell jutniuk a falon túlra, hogy kiderítsék az igazságot az üzenetről, amit kaptak. A hírek mindenkit sokkolnak, és a rendszer az összeomlás szélére kerül. Főszerepben természetesen Shailene Woodley és Theo James, mellettük visszatér még: Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale, Jonny Weston, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim és az Oscar győztes Octavia Spencer. Az újak táborát Nadia Hilker és Bill Skarsgård erősíti. https://www.youtube.com/watch?t=101&v=Vzn4MJdaabw A beavatott széria 2011 óta New York Times bestseller, eddig 34 millió eladott példánnyal a kiadó legjobban teljesító könysorozata. Csak A hűségesből már az első nap 455 ezer darabot adtak el. A Lionsgate pedig az első két résszel összesen 550 millió dollárt keresett, ami így a haramadik legjobb az Alkonyat és az Éhezők viadala filmjeik után. Az első rész premierje 2016. március 18-án, a másodiké pedig 2017. március 24-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.