Hirdetés

A beavatott széria - Íme a folytatások címei és logói

|

Hirdetés

A Divergent (A Beavatott) széria nem tudhat magának akkora sikert, mint az Éhezők viadala, pedig amúgy túl sok különbség nincs a kettő között (young adult könyv adaptáció, disztópia, női főhős, aki szembe megy a rendszerrel stb.). Hiába menő most ilyen filmeket csinálni, egyelőre nagyon lutri: van amikor sikerül (Alkonyat kezdte ugye...), van amikor többnyire összejön (Útvesztő) és a totális bukás (A végzet ereklyéi - Csontváros, oké ebből sorozat lesz), szóval nem csak ez a trend, hanem az utolsó részek szétszedése is, mert 400 oldal túl hosszú egy két órás filmnek. A Divergent kivételesen nem Part I és II-nek szeretné elnevezni a filmjeit, hanem két önálló mozit fog összehozni: The Divergent Series: Allegiant és The Divergent Series: Ascendant. Ezekhez rögötön logók is érkeztek: [gallery columns="2" size="medium" ids="67221,67222"] Az első cím "hűségest" míg a második "felemelkedést" jelent. Az írónő, Veronica Roth ezt posztolta nem sokkal a megjelenésük után saját Facebook oldalára:

Mit jelent mindez? Nos, gyakorlatilag lesz pár változtatás, de egyelőre korai lenne megmondani mik lesznek pontosan ezek a változtatások. Tudom, hogy ez a rajongókat, sőt még az írót is (!) idegessé teszi, de remélhetőleg a karaktereket, akiket ismerünk (és szeretünk. Vagy szeretjük utálni őket?), érintetlenek maradnak, ami rettentően fontos. Alig várom, hogy lássam a filmeket, akárcsak ti.
Őszintén, nekem teljesen kinyírta a lelkesedésemet az Insurgent (A lázadó), pedig az első részt kifejezetten kedveltem, és a nagy fordulat sem mozdított meg bennem semmit komolyabban. A logóknál megmaradt a már elsőnél is bevett szétkaszabolós effekt, ezekkel a szlogenekkel: "Szakítsd át a világod határait" (Allegiant) és "A befejezés soha nem olyan, amire számítasz" (Ascendant). Premierek 2016. március 18. és 2017 március 24., ha törik, ha szakad.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.