Hirdetés

A belezős Boszorkányvadászokra szavazott a tesztközönség

|

Él még a demokrácia Hollywoodban! Eldőlt, hogy mégis erősen korhatáros változatban kerül a mozikba a Boszorkányvadászok című horrorfantasy, mivel erre szavazott a tesztközönség.

Hirdetés

A filmet ugyanis rendezői verzióban, illetve csúnyán lebutítva is levetítették, és utóbbi változat jóval kevésbé tetszett a nézőknek. A Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska című Grimm-mese merész átköltése, amelyben a címszereplők már felnőttek (Jeremy Renner és Gemma Arterton játssza őket), és úgy próbálják feldolgozni a mézeskalács házikóban átélt gyerekkori traumát, hogy tűzzel-vassal irtják a boszorkányokat. Fáradozásaikat siker is koronázza, ám végül szembetalálják magukat a főszipirtyóval (Famke Janssen), és kevésnek bizonyul a tudományuk. A fekete humorral spékelt vérfürdőről az a Tommy Virkola gondoskodik, akinek előző rendezése, a Náci zombik minden horrorrajongó kedvence. A Boszorkányvadászok egyébként már tavasszal mozikba kerülhetett volna, ám a stúdió úgy döntött, megvárja, amíg a főszereplő Jeremy Renner igazán nagy sztár lesz. Mivel a 41 éves színész A Bourne hagyatékkal beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a januárra időzített boszorkányszeletelés is sikerre számíthat. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.