Hirdetés

A béna paródiák alkotói most a Star Wars franchise-t vették célba

|

A Horrorra akadva, a Bazi nagy film és a Vámpíros film készítői most a Star Warsról csinálnak paródiát.

Hirdetés

Jason Friedberg és Aaron Seltzer, a "lángelmék" az olyan filmek mögött mint a Horrorra akadva széria, a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön és még sorolhatnám, most a Star Wars franchise-t nézték ki maguknak. Jaj, tervezőm!

Hirdetés

A The Hollywood Reporter információ szerint a páratlan páros írja és rendezi a paródiát, melynek forgatását idén őszre tervezik. A filmet a Covert Media és a Broken Road Productions látja el lóvéval. Az alkotás roppant frappáns és kicsit sem hosszú címét már fel is fedték, ami nem más, mint a "Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue."

Paul Hanson, a Covert Media vezetője ezekkel a szavakkal illette a készítőket:

"Jason és Aaron erőteljes duót alkotnak, akik újra és újra bebizonyították, hogy tudják mi az amit szeretnek a nézők. Roppant izgalommal várjuk, hogy mit kezdenek a világ legnépszerűbb franchise-ával a tőlük megszokott félelmet nem ismerő módon."

Lehet, hogy nem értünk egyet minden pontban az úrral, és lehet, hogy nem érezzük ennek a filmnek a létjogosultságát, de hát mit tudunk csinálni mi egyszerű halandók? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.