Hirdetés

A Birmingham bandája alkotója egy Ferrari sorozaton dolgozik

|

Az alkotás az Apple+ kínálatából lesz elérhető.

Hirdetés

Steven Knight tagadhatatlanul a szórakoztatóipar egyik legmeghatározóbb specialistája. Eredményekben és sikerekben gazdag pályája során olyan alkotások tető alá hozatalában segédkezett, mint az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, a Locke - Nincs visszaút, a Birmingham bandája vagy a Gyönyörű mocsokságok. Következő nagy dobása a jelek szerint az egyszerűen Ferrariként futó sorozat lesz, aminek a forgatókönyvét fogja jegyezni.

Hirdetés

Ebben Stefano Sollima (Sicario 2. - A zsoldos) lesz a segítségére, a cselekmény pedig Luca Dal Monte Ferrari Rex című könyvére fog épülni. Miként azt a kedvcsináló megfogalmazza:

"Öt év. Öt sofőr. Öt haláleset. Egy tárgyalás. Mindez a szenvedély és a sebesség hajszolásának nevében. Mindennek a középpontjában egy titáni, összetett és sokoldalú ember, aki zsenialitását azon küldetése megvalósításának szentelte, hogy megépítse a történelem leggyorsabb versenyautóját. Enzo Ferrari: neve előbb a dicsekvés és törekvés szinonimájává, majd végül legendává vált. De az eddig vezető utat tragédiák és gyötrelmek szegélyezték. 1956 és 1961 között mélyen megrendülve elsőszülött fia, Dino tragikus halálától és vezető versenyzője, Juan Manuel Fangio általa árulásnak tekintett tetteitől, Enzo Ferrari a semmiből építi újjá versenycsapatát, kiválasztva az autóversenyzés öt ígéretes, a győzelemért harcoló, feltörekvő csillagát."

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari

Izgalmakból tehát gyaníthatóan nem lesz hiány, és a jelek szerint Knight is igencsak lelkes.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy egy ilyen erőteljes és felkavaró történetet mesélhetek el erről a legendás emberről és ikonikus márkájáról. Enzo Ferrari rendkívül rendkívüli életét drámai személyes és szakmai útja határozta meg, és a Ferrari lényege ennek a hihetetlenül összetett és lenyűgöző embernek az ünneplése."

Megjegyzendő, hogy a téma szerelmesei igencsak el lesznek kényeztetve, mert a sorozatot megrendelő Apple+ egy hasonló című nagyjátékfilmre is áldását adta. Ezt Michael Mann fogja rendezni, a főbb szerepekben pedig Adam Driver, Penelope Cruz és Shailene Woodley lesz látható.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.