Hirdetés

A Bond 24 címe: Spectre

|

Megtörtént a nagy James Bond bejelentés, és az eddigi infók újabbakkal bővültek, elsősorban nevekkel.

Hirdetés

A Bond rajongóknak már maga a cím is sokat mond és ez igazolja az elmúlt hetek pletykáit, miszerint a 007-es (továbbra is Daniel Craig) a régi filmek terrorszervezetével, a Spectre-vel néz szembe és annak vezetőjével, Ernst Stavro Blofeldel, akit a híreszteléseknek megfelelően a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz fog alakítani. Craig mellett visszatér a régi szereplőgárdából Rory Kinnear (Tanner), Ben Whishaw (Q), Naomi Harris (Moneypenny) és Ralph Fiennes (M). Az újakat erősíti Waltz mellett Dave Bautista, Léa Seydoux, valamint Monica Bellucci és a Sherlock Moryartija, Andrew Scott. Emellett a zeneszerzői posztot a Skyfall-hoz hasonlóan Thomas Newman látja el, az operatőri teendőket viszont Roger Deakinstől a Csillagok között operatőre, Hoyte Van Hoytema látja el. Továbbá a híres kém új autója is napvilágot látott, ami egy Aston Martin DB10-es lesz. A film 2015 november 6.-án debütál a mozikban Sam Mendes rendezésében és a stáb Londonban, Rómában, Mexikó Városban, Tangerben és az Osztrák Alpokban is forgat majd. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.