Hirdetés

A Borat 2 felfedezettje akár az Oscarra is esélyes lehet

|

Sacha Baron Cohen szerint legalábbis megérdemelné a fiatal színésznő a jelölést.

Hirdetés

Pár napja jelent meg a 2000-es évek egyik legmegosztóbb filmjének a folytatása, amiben a kazah tévériporter immáron nem Azamat barátjával, hanem tizenötéves lányával, Tutarral vetette bele magát az elborult kalandba. Nem kizárt, hogy ez a váltás Oscar-jelölést hozhat a Borat második epizódjának.

Hirdetés

A Borat utólagos mozifilmről írt kritikánkban amellett, hogy csupa jót mondtunk Sacha Baron Cohen polgárpukkasztó produkciójáról, mi is épp azt a 24 éves Maria Bakalovát emeltük ki, akiért jelenleg a tehetséges filmes is kampányol. A karrierje elején tartó bolgár színésznő parádés alakítást nyújtott a filmben, nem csak hogy felért Borathoz, de olykor még fel is múlta az ikonikus karaktert Tutar szerepében.

A film atyja, Sacha Baron Cohen is hasonló véleményen van, hiszen szerinte a fiatal Bakalova joggal pályázhat a legjobb színésznőnek járó Oscarra, de a jelölés lenne a minimum.

Egy hihetetlen színésznőről beszélünk. 600 fiatal nőt hallgattunk meg a világ minden tájáról, ő pedig elképesztően vicces volt. A filmtörténet egyik legvakmerőbb színésznője ő, nevetséges lenne, ha nem jelölnék az Oscarra.

Borat lánya mind a film humorában, mind a kifejezetten megható cselekményben kulcsfontosságú szerepet kapott, Baron Cohen szerint Bakalova teljesítménye pedig elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a közönség megkedvelje Tutart.

Nagyon humoros színésznő, aki arra is képes, hogy tökéletesen hozzon egy jelenetet, amivel aztán megríkatja a nézőt. Végül pedig épp ezzel nyerte meg a szerepet. Amikor Borat és Tutar szétválásának jelenetét forgattuk, félbe kellett hagynunk azt egy időre, mert túlzottan elérzékenyültem. Kevés ilyen tehetség van, elég csak abba belegondolni, hogy először jársz Amerikában, és rögtön egy olyan szerepet játszol, amiben valós, beavatatlan emberekkel kerülsz rémisztő helyzetekbe - ő pedig megcsinálta. Óriási felfedezés.

Az biztos, hogy az Akadémia profilja alapján nem feltétlenül látunk arra sok esélyt, hogy beigazolódik Baron Cohen kívánsága, de az tény, hogy Maria Bakalovának hatalmas szerepe volt abban, hogy a Borat 2020-ban is hasonló hatást érjen el, mint tizennégy évvel ezelőtt.

Nektek hogy tetszett a Borat utólagos mozifilm: Produkciós kenőpénz szállítása az amerikai rezsimnek a Kazahsztán egyszeri dicsőséges nemzetének hasznára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.