Hirdetés

A bosszúállók 2 - Forgatási képek és egy 7 perces videó

|

Ismét szivárognak az anyagok A bosszúállók 2 forgatásáról. Az új képeken megcsodálhatjuk Sólyomszem vadiúj ruciját, a videóban pedig felcsillan Ultron maszkja is.

Hirdetés

Hiába zárta le a környéket a Marvel stábja, a nyílt utcákon való forgatás velejárója, hogy a kíváncsiskodók meg is örökítik a látottakat, a mi legnagyobb örömünkre. Nem kevés fotó látott már napvilágot Sólyomszemről (Jeremy Renner) amint az olaszországi forgatáson téblábol, de ezt eddig az első részből már jól ismert jelmezében tette, most azonban egy másik ruhát öltött magára, ami nem mellesleg egész pofásan mutat. A másik érdekességre pedig a forgatási videóban lelhetünk ahol 5:10-nél megfigyelhetjük a még CGI-ra váró Ultron maszkját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.