Hirdetés

A bosszúállók - Cleveland romokban

|

Három nagyszabású szuperhős produkciót is forgatnak Amerika-szerte: a Superman: Man of Steel és The Dark Knight Rises mellett A bosszúállók Cleveland-et forgatják fel alaposan.

Hirdetés

Joss Whedon és a stáb ugyanis bevette magát Cleveland-be, ahol egy egész utcát lefoglaltak és lényegében romhalmazzá alakítottak. Természetesen Whedon használ majd CGI-t is a filmben de szeretne minél több eredetiséget belevinni a dologba és ezt így tudja megoldani a legmegfelelőbb módon. A bosszúállók 3D-ben várható 2012. május negyedikén, Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Sólyomszem (Jeremy Renner) és a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) főszereplésével akiket Nick Fury (Samuel L. Jackson) ügynök irányít majd. A továbbiakban az összetört clevelandi utcát láthatjátok több szemszögből is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.