Hirdetés

A Bosszúállók extra jelenetekkel térnek vissza?

|

Amerikában nemsokára ünneplik a szeptember első hétfőjére eső "Munka ünnepét", aminek alkalmából úgy döntöttek, hogy mától egy hétig ismét a mozikba küldik a Bosszúállók-at.

Hirdetés

Spoiler-veszély! A hírt a stáblista utáni jelenetben feltűnt, Thanos-szal reklámozzák plusz azzal az üzenettel, hogy: "Ne felejtsd el végignézni a stáblistát…" Hogy mi lesz benne? A találgatások szerint néhány új jelenetet is leforgattak, valószínűleg a Damion Poitier által eljátszott (+ CGI-vel kiegészített) Thanos-szal a főszerepben, esetleg a Galaxis őrzőihez kapunk néhány képet,infot,videót vagy a nagy csata utáni gyros evést bővítették ki még párbeszédekkel. Nem tudni még pontosan, de reméljük,hogy ütős lesz és elérhető lesz majd rövid időn belül a nagy videó megosztó oldalon :)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.