Hirdetés

A bosszúállók - Joss Whedon nyilatkozik a folytatásról

|

Nyakunkon A bosszúállók premierje és Joss Whedon-t arról faggatják egyes újságírók, hogy a várható sikert követően mi lesz a folytatással, a folytatásban. Whedon pedig válaszol.

Hirdetés

Whedon saját bevallása szerint egyáltalán nem törekszik arra, hogy A bosszúállók folytatása kövesse a még nagyobb, még több, még jobb elvet. Nem szeretnék, ha a rajongók csalódnának, ha a második rész atomrobbanása helyett "csak" egy nagy durranást kapnak, ezért meg sem próbálják felülmúlni az elsőt, inkább szeretne elmenni a személyesebb hangvétel felé. Ezen belül azt kell érteni, hogy kiszeretné bővebben is bontani a sztorinak azt a bizonyos szálát, hogy mi történik a karakterekkel az első részt követően. Szeretné, ha a hősök megmutatnák, milyen az igazi valójuk és nem csak azt, hogy eszetlenül harcolnak. Whedon mondandóját összegezve arra jutottunk, hogy leginkább azt szeretné megmutatni, hogy A bosszúállók szuperhősei mitől is olyan szuperek. A bosszúállók április 26-án kerül megjelenésre, majd a Marvel naptárában őt követi 2013 májusában a Vasember 3. Ezután Thor mutatkozik be másodszorra 2013 novemberében és jöhet újra Amerika kapitány a második résszel. Vajon A bosszúállók 2-őt 2015-re suvasztják be, esetleg még későbbre rakják? A jövő zenéje...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.