Hirdetés

A bosszúállók - Milyen lesz Hulk?

|

Kevin Feige, a Marvel mindenható ura az LA Times-nak számolt be arról, hogy milyen is lesz pontosan A bosszúállók csapatának szerves részét képező Hulk karaktere.

Hirdetés

Feige elmondta, hogy a (fenti) kép, amit koncepcióként kiadtak a Comic-Con 2011 alatt mindennél jobban prezentálja Hulk-ot érintő terveiket. Ígérete szerint nem fogják újra feltalálni a kereket, megmásítani a krakter mivoltát, Hulk valóban Hulk lesz a maga brutális eredetiségében. A mérete megegyező lesz a The Incredible Hulk-beli méretével (ami körülbelül 9 méter), vagy talán egy kicsit kisebb. A legfontosabb dolog mégis az, hogy hatalmas figyelmet fordítanak az arcára, a személyiségére. Amint látszik a koncepción, Hulk arca részletesebb és kifejezőbb, mint bármilyen eddigi Hulk filmben, amit valaha is kiadtak. A színész valóban eggyé válik a karakterrel, Mark Ruffallo vonásai, arcberendezése és természete valóban jelen lesz. Nos, ti mit szóltok a Marvel Hulk-kal kapcsolatos törekvéseihez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.