Hirdetés

A bosszúállók - Nem 3D-ben forgatják!

|

A mai divattal ellentétben a Marvel kötelékein belül nem 3D-ben fogja elkészíteni Joss Whedon rendező A bosszúállókat, legalábbis Mark Ruffalo legutóbbi twitter bejegyzése szerint.

Hirdetés

Mark Ruffalo nem mást alakít a filmben, mint Hulk-ot és minap twitterén elcsipogta követőinek, hogy ne számítsunk arra, hogy Joss Whedon 3D-ben forgatja le A bosszúállókat. Ez csakis két dolgot jelenthet: vagy egyáltalán nem készül belőle 3D-s változat vagy utókonvertált 3D-s lesz, mint a Titánok harca vagy az idei Thor. Jelen esetben nem tudni a helyes választ, de a film csak jövő májusban érkezik, azon belül is harmadikán így van még idő megtudakolni az okosoktól. A bosszúállók (korábban Bosszú Angyalai vagy The Avengers néven olvashattál róluk) Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), Fekete özvegy (Scarlett Johansson), Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo), Nick Fury (Samuel L. Jackson) és Loki (Tom Hiddleston) közreműködésével 2012 egyik legnagyszabásúbb produkciója lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.