Hirdetés

A bosszúállók - Támadnak a Skrullok!

|

Korábban voltak már találgatások A bosszúállók film főellenségéről, még mi is írtunk róla, de most vált világossá: A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy a csapat a Skrullokkal néz szembe!

Hirdetés

A szkript alakulása szerint állítólag Loki (Tom Hiddleston) a Kozmikus Kocka segítségével szövetséget köt a Skrullokkal, hogy együttes erővel leigázzák a Földet. Ezt próbálja majd megállítani a Nick Fury (Samuel L. Jackson) szervezésében létrejött Bosszúállók iniciatíva, melynek tagjai Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Sólyomszem (Jeremy Renner) és Fekete Özvegy (Scarlett Johansson). Azt még jelenleg nem tudni, hogy Hulk (Mark Ruffalo és Lou Ferrigno) hogyan kapcsolódik a történetbe, hogy segíti-e hőseinket vagy éppen még ő is hátráltatja, de Joss Whedon kézben tartja a rendezést és a forgatókönyvet is, nem hiszem, hogy aggódnunk kéne. Tervezett külföldi premier: 2012. május 4, a hazai egy nappal korábban esedékes, május harmadikán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.