Hirdetés

A Bourne 5 a Snowden-botrány utáni világra reflektál

|

Hirdetés

A rengeteg jövőre érkező képregényhősös film mellett az ember néha elsiklik afelett, hogy 2016-ban a modern kémfilmek aduásza, a Bourne franchise ötödik darabja is moziba kerül, melyben Paul Greengrass rendező, illetve Matt Damon is visszatér, mint Jason Bourne. A színész persze nem szeretné, ha mindenki megfeledkezne a közelgő filmjéről, úgyhogy pár mondatban felvázolta, hogy a Bourne 5 milyen témákat jár majd körbe.

Anélkül, hogy túl sokat mondanék, Bourne egy szétzilált Európában és egy poszt-Snowden világban fogja találni magát. Elég sok minden megváltozott (az utolsó kalandja óta), értik? Rengeteg a vita a kémkedésről, a polgári szabadságjogokról és a demokrácia természetéről.
A Bourne franchise tehát szerencsére hű marad az eddigi nyomvonalaihoz, és továbbra is erősen reflektálni fog az aktuálpolitikára. Damon egyébként azt is elárulta, hogy a film Görögországból fog kiindulni, és a végére a főhős Las Vegasban köt ki. Amit még nem tudunk, hogy a Bourne 5 vajon önálló történet lesz-e, vagy egy új trilógiát fog megalapozni, illetve hogy feldobja-e a labdát egy esetleges crossoverhez Aaron Cross-szal? Ti minek örülnétek a leginkább?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.