Hirdetés

A Breaking Bad készítője rendezheti a Boba Fett eredetfilmet

|

Hirdetés

Nem titok többé, hogy Boba Fett karakterére fókuszál a majd a második Star Wars mellékszál, vagyis a Star Wars Anthology széria következő felvonása (az első a jövőre érkező Rogue One), viszont a rendező személye eddig kérdőjel volt. Többek között a Bosszúállókat rendező Joss Whedon, a Kingsmant jegyző Matthew Vaughn és az első két Vasembert készítő Jon Favreau is szóba került a projekt élére, viszont most egy újabb, a korábbiaknál esélyesebb jelöltről beszélhetünk. Egyelőre sem a LucasFilm, sem a Disney nem erősítette meg, hogy ki lesz Josh Trank utódja, viszont a Meet the Movie Press úgy tudja, hogy Michelle Maclaren találkozott a stúdiók illetékeseivel a rendezői meló megbeszélése miatt, noha az is kiderült, hogy hivatalosan még nem folytatnak tárgyalást senkivel. Maclaren többek között rendezett epizódokat a Breaking Bad, a The Walking Dead és a Trónok harca sorozatokhoz is, valamint az X-akták egyik producere volt. A Boba Fett eredetfilm 2018-ban debütálhat a Star Wars 8 és a Star Wars 9 közötti időszakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.