Hirdetés

A canterville-i kísértet - Hugh Laurie és Stephen Fry szinkronizál

|

Animációs adaptáció készül Oscar Wilde A canterville-i kísértet címen futó novellájából, melynek főbb szinkronhangjait két ismert színészlegenda adja, akik már rengetegszer bizonyították tehetségüket.

Hirdetés

Hugh Laurie (Dr. House, Az utca királyai, Fekete vipera) és Stephen Fry (Sherlock Holmes 2, V, mint vérbosszú, Dr. Csont, Fekete vipera) kölcsönzi híres orgánumát az Oscar Wilde 1887-ben megjelenő, The Canterville Ghost címen futó novellájának adaptációjához, amelyet a készítők nem stop-motion technológiával, hanem CGI-vel szeretnének kivitelezni. Érdekessége a hírnek, hogy Fry és Laurie jól ismerik egymást, hiszen 1986 és 1995 között együtt játszottak az Egy kis Fry & Laurie című sorozatban, illetve a Fekete viperában is. A rendezést az elsőfilmes Kim Burdon vállalta magára, míg a forgatókönyvet a Keiron Self - Giles New páros körmöli. A canterville-i kísértet egy rendkívül mulatságos kísértethistóriának számít, amelyet családbarát filmként, több cég produceri támogatásával adnak majd ki, a tervek szerint valamikor 2014 karácsonyán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.