Hirdetés

A Cápasrác és Lávalány kalandjai világában játszódik Robert Rodriguez szuperhősös filmje

|

Képeket is kaptunk a rendező első Netflixes filmjéhez.

Hirdetés

A Netflix közzétette az első képeket Robert Rodriguez következő filmjéből, a We Can Be Heroesból. A legérdekesebb az egészben, hogy a rendező úgy döntött, hírhedt 2005-ös gyerekfilmje, a Cápasrác és Lávalány kalandjai világában zajlik majd az új alkotás cselekménye, kvázi egy spin-off lesz.

Hirdetés

A történet szerint a Föld szuperhőseit elrabolja egy ellenséges idegen civilizáció, így a köpenyesek gyerkőcei úgy döntenek, hogy összefognak, és együttes erővel mentik meg szüleiket, egyúttal a világot is.  Az elgondolás kifejezetten érdekes, ám a "'90-es évek kölykei" valószínűleg jól emlékeznek a Cápasrác és Lávalány kalandjai által okozott traumára. A Taylor Lautner és Taylor Dooley főszereplésével készült gyerekfilm a szintén Rodriguez rendezte Kémkölykök szellemiségét szerette volna tovább vinni, ám míg az szerethetően kínos és önironikus pillanatainak köszönhetően máig kellemes élmény, addig Cápasrác és Lávalány bohóckodása már a megjelenéskor is fájdalmas volt.

Pár képnek köszönhetően bele is nézhetünk a We Can Be Heroesba, amiben egyébként olyan nevek tűnnek fel, mint Pedro Pascal és Christian Slater.

A rendező egyébként elárulta, hogy a Kémkölykök-filmek remek streaminges szereplésének hála készülhetett el a We Can Be Heroes. Maga a Netflix kereste meg a filmest, hogy nem lenne-e kedve egy hasonló filmszériát összehozni, ha már a Daryl Sabara és Alexa PenaVega fémjelezte gyerekfilmek ma is ennyire kapósak a streaming közönség számára. Rodriguez rögtön igent mondott a dologra, ám rejtély, hogy akkor miért épp a Cápasrác és Lávalány világába helyezte el a We Can Be Heroest, de reménykedünk benne, hogy inkább a korai Kémkölykök filmek hangulatára fog hajazni az érkező családi film.

Ti láttátok gyerekként a Cápasrác és Lávalány kalandjait? És ha igen, kihevertétek már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.