Hirdetés

A CBS sorozatot indít a Dr. Moreau szigetéből

|

Hirdetés

A hírek szerint a CBS televízióra adaptálná H. G. Wells híres regényét, a Dr. Moreau szigetét. Ennek megalkotásához Phillip Iscove-ot, Az Álmosvölgy legendája széria egyik íróját kérték fel. Annyit már elárultak a tervezetről, hogy sok változtatást fognak végezni az alapanyagon, például a cím szimplán csak Moreau lesz, a mai korban fog játszódni, és felcserélik a doktor nemét. Dr. Katherine Moreau lesz az őrült doktor neve, és a tudományában való elmélyülésére fog fókuszálni a történet. A regény 1896-ban látott napvilágot Dr. Moreau szigete néven, amiben egy Edward Prendick nevű természettudós hajótörést szenved egy különös szigeten. Majd ittléte alatt szépen lassan ráeszmél arra, hogy az itt lakó idős ember furcsa műtéteket hajt végre az állatokon, amitől emberszerűek lesznek. Eddig a műből 5 különböző verzió került fel a mozivászonra, közülük is a legismertebb talán a kétes hírű 1996-os adaptáció Marlon Brandoval és Val Kilmerrel. És, ha minden igaz, úton van még egy újabb feldolgozás, melynek producere Leonardo DiCaprio lesz, a forgatókönyvét pedig a Hemlock Grove alkotója írná, ám erről nagyon régóta nem érkeztek hírek. Kinek kerül fel a várólistájára a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.