Hirdetés

A CBS-nek nem kell az Így jártam apátokkal

|

Az Így jártam anyátokkal spin-offja nem kapott zöld lámpát az elődöt is futtató csatornánál.

Hirdetés

Azt hiszem senkinek sem kell taglalnom, hogy mekkora nézettséget hozott az Így jártam anyátokkal a CBS-nek, így hát addig üssük a vasat amíg forró alapon rendesen el is nyújtották a sorozatot, és még a lezárása után is szerettek volna némi hasznot húzni belőle. Így hát fel is vették Greta Gerwiget, hogy rakjon össze egy hasonló történetet, csak most női főszereplővel. A pilot epizód meg is született, de a csatornának nem igazán jött be, és azt szerették volna, hogy a 20th Century Fox TV forgassa újra, ők azonban nem tettek így, mondván, minek vegyék fel ismét azért, hogy megint nemet mondjanak rá. Jelen állás szerint az új sorozat gazdátlan, bármelyik csatorna szabadon megveheti, de kérdéses, hogy erre sor kerül-e vajon, hiszen ilyenkor már szinte minden tv adó betáblázta a 2014-15-ös felhozatalát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.