Hirdetés

A Cloverfield írója körmölheti a Daredevil sorozatot

|

Csak nemrég került bejelentésre, hogy több Marvel hős mellett saját websorozatot kap Daredevil is a Netflix segítségével, most pedig már a stáb is szépen alakul.

Hirdetés

A Marvel tárgyalásokat folytat a Ház az erdő mélyén rendezőjével és egyben a Cloverfield írójával, Drew Goddarddal, hogy ő feleljen a közelgő Daredevil sorozat forgatókönyvéért, ami Netflixen keresztül lesz majd elérhető. A vak szuperhősben rengeteg potenciál van, Matt Murdock karakterét már Ben Affleck is jól hozta 2003-ban (a közvélemény ellenére mi igenis kedveltük), de arról nincs szó jelen pillanatban, hogy a film rendezője, Mark Steven Johnson visszatérne-e a sorozathoz is. Goddard egyébként azt nyilatkozta, hogy imádja a karaktert és úgy nőtt fel, hogy az egyik kedvence volt, akit tisztelt. A Daredevil széria várhatóan jövőre indul három másikkal egyetemben (Luke Cage, Iron Fist és Jessica Jones), majd egy epikus konklúzió képében jön a Defenders minisorozat. Szerintetek melyik színész lenne a legalkalmasabb Daredevil szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.