Hirdetés

A Cobra Kai sztárját castingolták a DC Blue Beetle filmjének főszerepére

|

Bemutatkozik az első latin származású szuperhős.

Hirdetés

A mexikói-amerikai Jaime Reyes a harmadik személy, aki a képregényekben felvette a Bluee Beetle személyazonosságát Dan Garret és Ted Kord után. Noha a legelső Blue Beetle már 1939-ben felbukkant a füzetek lapjain, a szóban forgó hős csak 2006-ban mutatkozott be az Infinite Crisis #5 részeként (majd egy saját képregényfolyammal is), amikor a tinédzser Jaime megtalálta a Kék Bogár szkarabeuszt, amely álmában beágyazódott a gerincébe, így Reyes nem csupán egy bivalyerős földönkívüli páncéllal lett gazdagabb, ami erősebbé és gyorsabbá tette, de fegyvereket, pajzsokat és szárnyakat is létrehozhat vele. 

Hirdetés

A The Wrap pár éve már elsők között számolt be róla, hogy a Warner Bros. és a DC már dolgozik a Blue Beetle filmen, amelyben a Jamie Reyes-féle karakter lesz a főszereplő, azóta viszont több dolog is kiderült róla. Először is, már nem mozis forgalmazásra készülnek, hanem kifejezetten az HBO Max streamingszolgáltatásra szánják, másrészt a címszerepre a Cobra Kai egyik színésze, a Miguel Diazt alakító Xolo Maridueña írt alá - ezt ő maga is megerősítette a közösségi médiában.

A rendezői feladatokat Angel Manuel Soto (Charm City királyai) látja el, a forgatókönyvet pedig Gareth Dunnet-Alcocer (A sebhelyesarcú, Miss Bala) jegyzi, míg Zev Foreman (A kolosszus, Mielőtt meghaltam) executive producerként támogatja a projektet. A forgatás 2022 elején rajtolhat el.

Noha nem a karakter származásán van a hangsúly, azt nem árt tudni érdekességként, hogy ha megvalósul a Blue Beetle adaptációja, akkor ez lesz az első nagy költségvetésű latin származású főszereplővel készült szuperhősfilm. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.