Hirdetés

A Creed rendezője készítheti a Fekete Párduc mozit

|

Hirdetés

Október közepén adtunk hírt róla, hogy a Marvel legújabb kiszemeltje az önálló Fekete Párduc film rendezői posztjára a Rocky spin-off, azaz a Creed készítője, Ryan Coogler (A megálló), most pedig ismét fejlemények vannak az ügyben. A BirthMoviesDeath stúdióhoz közeli forrásai azt állítják, hogy a Marvel és Coogler közötti tárgyalások a végéhez közelednek és hogy közel állnak a szerződés megkötéséhez. A források szerint a Marvel egy olyan afro-ameirkai rendezőt keres a projekthez, aki a megfelelő tisztelettel nyúl az alapanyaghoz és adaptálja azt a vászonra, valamint van benne tehetség és potenciál. Coogler épp ilyen jelöltnek tűnik, hiszen a Creedről most szuperlatívuszokban beszélnek külföldön. Persze az, hogy a tárgyalások folyamatban vannak még nem jelenti azt, hogy nyélbe is ütik a dolgot, de egyre nagyobb tétben mernénk rá fogadni, hogy végül Coogler lesz a befutó. [caption id="attachment_73801" align="aligncenter" width="1024"]

Ryan Coogler
Ryan Coogler[/caption] A Fekete Párduc film főszereplője Chadwick Boseman lesz, aki már az Amerika Kapitány: Polgárháborúban eljátssza a karaktert. A spekulációk szerint az önálló mozi forgatása valamikor 2016 végén, az Avengers: Infinity War-ral egy időben kezdődik, vagy legkésőbb 2017 elején. A kitűzött premierdátum 2018. február 16.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.