Hirdetés

A Csengetett, Mylord? sztárjai és a magyar rajongók találkozása

|

Ivy, James, Rose és a tiszteletre méltó Mr. Teddy eredeti helyszínen fogadta a magyarokat.

Hirdetés

A hazájában nem túl neves, de nálunk annál kultikusabbnak és szinte kötelezőnek tartott angol vígjátéksorozat, a Csengetett, Mylord? hazai rajongótábora találkozót szervezett a széria néhány színészével, méghozzá eredeti helyszínen, a Meldrum-házban.

Hirdetés

Mrs. Lipton csodálatos teája és meggyes lepénye (aminek az aljára nem süllyed le a meggy), Mr. Teddy raplijait, a furcsa hengerpárnát Agatha mellett, az orrát fennhordó lakájt, Henry "ijááááj" felkiáltását, és végül, de nem utolsó sorban legendás szinkronját szinte már be sem kell mutatni Magyarországon. A lassan 30 éves brit csemege népszerűségéből mit sem vesztett az utóbbi időkben, sőt, a sorozat tematikájára készült internetes rajongói és mémes oldal talán még egy kisebb reneszánszot is hozott számára. Éppen ezért néhány fanatikusa úgy döntött, hogy feláll a gép elől és elbarangol a londoni forgatás helyszínére, ahol meglátogatják a megmaradt színészgárdát is.

A szervezkedés 2 hónapig tartott, és a még élő színészek közül Sue Pollard (Ivy), Michael Knowles (Teddy Meldrum), Jeffrey Holland (James), és Amanda Bellamy (Rose) vett rajta részt.

A színészek és a rajongók közös képe
A színészek és a rajongók közös képe

Az egyik szervező, Erdélyi Magdolna elárulta, hogy a rajongók áradata nagyon meglepte a színészeket, akik nem is gondolták volna, hogy ez a sorozat ennyire népszerű nálunk...vagy bárhol (beleértve Angliát is, ahol nem volt nagy sikere a shownak).

Teddy elmondta, hogy az ablakban csüngős jelenet a kedvence, James pedig a kedvünkért utánozta a papagájt, mert eredetileg az ő hangján szólalt meg.

Az ajándékok sem maradtak el a fanok részéről: Teddy mosószappant és "Nyüves vasárnapi pezsgő" feliratú pezsgőt kapott, James viktoriánus mandzsettákat, valamint egy palack italt, "Miért ne ihatnám a borukat?" címkével, utalva az egyik epizódbeli felindulására. A sztárok is készültek: Sue Pollard magyarul köszöntötte a rajongókat, és olyan idézetekkel is, amire aztán boldogan kontráztak rá a magyarok újabb idézetekkel.

Teddy, Rose és James
Teddy, Rose és James

Arra is fény derült, hogy mi lesz az utolsó rész után a karakterek sorsa. Az alkotók írtak egy szolid folytatást a történetnek, ami végül nem valósult meg. Jeffrey Holland szerint Ivy és James az általuk működtetett panzióban végül beleszeretnek egymásba, és Mabel is jelentkezik majd náluk munkára, miután a férje meghal és elhagyja a Meldrum házat.

A találkozót megköszönték a színészek és Holland felvetette, hogy 2018-ban meg kell ismételni, amikor a 30. születésnapját ünnepli majd a széria.

Forrás: Bors Online

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.