Hirdetés

A csodálatos pókember 2 - A Star Trek 2 íróitól!

|

Nem igazán jöhetett be a Sony-nak A csodálatos pókember folytatásának forgatókönyv-vázlata, ugyanis újraíratják az egészet, és erre megtalálták a megfelelő embereket is.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió nem volt megelégedve James Vanderbilt (Zodiákus) kezdetleges szkriptjével a folytatással kapcsolatban, annak ellenére, hogy A csodálatos Pókember első részének forgatókönyvét is ő írta. A Sony Pictures most felbérelte a Star Trek 1-2, a Transformers és A sziget íróit, Roberto Orci és Alex Kurtzman urakat, hogy ugyan pofozzák már ki azt az irományt és tegyenek le eléjük egy remek szösszenetet. A folytatásról még nem érkeztek hírek, de annyit tudni lehet, hogy a Sony 2014. május másodikán tervezi megjelentetni a második epizódot és valószínűleg trilógiának szánja. Andrew Garfield és a 3D már aláírt mindhárom fejezetre...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.