Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Chris Cooper lesz Norman Osborn

|

Egyre inkább kezd körvonalazódni A csodálatos Pókember folytatásának szereplőgárdája, hiszen már majdnem minden fontosabb szereplőhöz sikerült megtalálni a hozzá illő színészt.

Hirdetés

Marc Webb nagy fába vágta a fejszéjét, mikor a Sony megbízására újra gondolta Pók urat, de kritikailag és bevételi szempontból is megfelelt, így borítékolható volt egy folytatás, sőt, trilógiáról beszéltek az illetékesek. A második részben természetesen visszatérnek a főbb szereplők, így Andrew Garfield ismét Peter Parker, Emma Stone pedig ismét Gwen Stacey lesz, ám a Gyík félreállításával új gonosz kellett Pókember számára, s ha egy lesz, miért ne legyen már kettő? Korábbi értesüléseink alapján Jamie Foxx játszhatja Electro karakterét, míg Paul Giamatti bújhat Rhino kemény bőrébe, de akadnak további megmagyarázatlan rejtélyek. Például kit alakít majd Felicity Jones? Ami ennél is fontosabb, hogy bekerül a képbe Harry Osborn (Dane DeHaan), neki pedig nyilvánvalóan fontos szerepet játszanak, továbbá a minap végre megtalálták Norman Osborn tökéletes megtestesítőjét, akit olyan filmekben láthattunk már, mint az Amerikai szépség, A hazafi vagy éppen a Tolvajok városa. Vajon Norman Osborn a film közben, esetleg a végére Zöld Manó lesz? És kapunk bármiféle utalást arra, hogy Pókarc csatlakozik a Bosszúállókhoz? Gwen tényleg meghalhat és átveszi a helyét a Shailene Woodley által alakított Mary Jane Watson? Venom tényleg feltűnik a filmben? Minden kiderül 2014. május másodikán, 3D-ben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.