Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Electro a forgatáson

|

Marc Webb A csodálatos Pókember reboottal letette egy új trilógia alapkövét, a Gyík után azonban sokan sokkal keményebb ellenfelekre számítanak és a rendező igyekszik megfelelni az elvárásoknak.

Hirdetés

Így történhetett meg az, hogy a folytatásban minimum kettő, de inkább több gonosszal néz majd szembe Pók uraság, amelyek közül már biztosan tudjuk, hogy Rhino (Paul Giamatti) és Electro (Jamie Foxx) benne lesz a filmben. Előbbiről egy árva infó nem sok, annyit sem tudunk, ám utóbbiról érkezett pár friss kép a forgatásról és láthatjuk, hogy mire képes a smink meg a maszk, ugyanis a kék ürge álcája mögött maga Jamie Foxx feszít. A csodálatos Pókember 2 2014. május másodikán szőheti be magát a mozikba, mi pedig arra számítunk, hogy Norman Osborn (Chris Cooper) valamikor talán átváltozik Zöld Manóvá, illetve kapunk rá utalást, hogy Pók csatlakozhat a Bosszúállók folytatásához. Be szép is lenne mindez!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.