Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Év eleji kedvcsináló

|

A csodálatos Pókember 2 marketingesei sem lustálkodnak és az évet mindjárt egy videóval kezdik, ami rövid betekintést enged a filmbe, méghozzá Stan Lee felvezetésében.

Hirdetés

Az alig egy perces kedvcsináló Elektró és Pókember Times Squarei csatájából mutat meg valamicskét, ami után ismét felsóhajtunk: lehetne már május. Az új filmben kedvenc nyolclábúnknak rendesen meg fog gyűlni a baja a szupergonoszokkal, nem elég, hogy egy elektromos fickó és egy rinocérosz is útját állja, rá kell jönnie, hogy valami sokkal veszedelmesebb dolog mozgatja a szálakat. A csodálatos Pókember 2 május 1-én kerül a magyar mozikba, Marc Webb rendezésében. A videót tovább kattintva megtekintheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.