Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Forgatási videó és képek

|

Nincs megállás A csodálatos Pókember forgatásán sem, kaptunk egy érdekes videót, amin Pókarc találkozik az ellenfelével..

Hirdetés

New Yorkban forgatott a Csodálatos Pókember stábja, és néhányan nem szerénykedtek, felvették a forgatást. A videón láthatjuk, hogy Andrew Garfield, mint Pókember találkozik a későbbi ellenfelével, az Electrot alakító Jamie Foxxal. A filmet várhatóan már jövő májusban láthatjuk, és többek között szerepelni fog az alkotásban Andrew Garfield, Jamie Fox, Emma Stone, Shailene Woodley, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field és Chris Cooper. A videó mellé kaptunk 1-2... sok új képet is.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.