Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Jamie Foxx lesz Elektro?

|

Meglepő fordulat állt elő A csodálatos Pókember folytatásának ügyében: ha igaznak bizonyul a feltételezés, akkor bizony Jamie Foxx alakíthatja a hálószövögető következő ellenfelét.

Hirdetés

A Columbia Pictures gőzerővel keresi a megfelelő nemezist Peter Parker számára, hiszen A csodálatos Pókember remekül teljesített a pénztáraknál és kritikusoknál egyaránt (ahogyan saját kritikánk esetében is). A Variety tudni véli, hogy nem más lesz Pókember következő ellenfele, mint Elektro, akit - kapaszkodjatok meg - nem más alakíthat, mint Jamie Foxx. Mivel a karakter alteregója, Maxwell Dillon eredetileg fehérbőrű volt, sokan rögtön felháborodtak a stúdió döntésén és nem értették, hogy miért nem tudtak találni megfelelőbb jelöltet a villanyszerelőből lett szupergonosz betöltésére. Természetesen a hírt fenntartásokkal szabad csak kezelni, mivel az illetékesek még nem erősítették meg, se nem cáfolták Elektro és Jamie Foxx pletykáját, a hivatalos reagálásig kénytelenek vagyunk pletykaként kezelni mindent. További érdekességként érdemes megjegyezni, hogy Foxx twitteren bejelentette, hogy Elektrónak öltözött Halloweenkor... A csodálatos Pókember 2 egyébiránt továbbra is Marc Webb elképzelésében érkezik, majd visszatér Andrew Garfield és Emma Stone is, valamint Shailene Woodley Mary Jane Watson-t alakíthatja. A tervezett premier 2014. május másodika.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.