Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Ki lesz Harry Osborn?

|

A casting hónapját éljük, hiszen már a sokadik hírt olvashatjuk a szereplőválogatásokról: ezúttal A csodálatos Pókember folytatásába keresik azt a színészt, aki Harry Osborn bőrébe bújhat.

Hirdetés

Andrew Garfield magától értetődően visszatér Peter Parker karakterével, illetve Emma Stone és Shailene Woodley szerepe is megerősített, valamint pletykálták Jamie Foxx-ot, mint Elektrót Pókember következő ellenfelének. Nem ezek azonban az egyetlen újdonságok a második rész tekintetében, ugyanis a Heat Vision értesülései szerint a Sony már teljes erőbedobással keresi a megfelelő színészt Harry Osborn eljátszására. A listán állítólag a következő három név szerepel: Dane DeHaan (Az erő krónikája, Fékezhetetlen, Lincoln), Alden Ehrenreich (Twixt, Tetro, Lenyűgöző teremtmények) és Brady Corbet (Melankólia, Martha Marcy May Marlene). Vajon melyikőjüket fogja választani a Sony és ti kit látnátok szívesebben közülük a vásznon Henry-ként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.