Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Mary Jane pirinyó szerepet kap?

|

Nem is olyan régen beszéltünk arról, hogy a Sony Shailene Woodley színésznővel tárgyal arról, hogy ő játssza el Mary Jane Watson karakterét A csodálatos Pókember folytatásában, most erről a szerepről kaptunk infókat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Mary Jane Watson állítólag csak kis szerepet kap A csodálatos Pókember folytatásában és csakis azért lesz benne, hogy segítsen előkészíteni a harmadik epizódban Gwen Stacy halálát. Ha a hivatalos sztori kiderül, várhatóan azt tudjuk meg belőle, hogy Parker nem egy szerelmi háromszögbe kerül majd a folytatásban, de feltűnik MJ is a térképén és a harmadik részben lesz kivel vígasztalódnia feltehetőleg. Úgy tűnik tehát a Sony meglehetősen bízik abban, hogy trilógia válik a Pókember rebootból és remélhetőleg bejönnek a számításai, ráadásul a szerkesztőségen belül nem titkoltan arra számítunk, hogy Pókarc felbukkan majd - ha csak cameo erejéig is - a Bosszúállók 2-ben. A csodálatos Pókember 2 tervezett dátuma 2014. május 2, a kérdés pedig adott: Parker + Gwen vagy Parker + MJ a jobb párosítás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.