Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Mary Jane Watson, Harry Osborn és a főellenfél

|

A csodálatos Pókember folytatása már biztosan elkészül és az is bizonyossá vált, hogy újra Marc Webb fogja rendezni azt. Azonban a további szereplők és a főellenfél kiléte még bizonytalan.

Hirdetés

Andrew Garfield és Emma Stone jelenléte természetesen egyértelmű, azonban felmerültek rendkívül érdekfeszítő pletykák is, amivel muszáj foglalkoznunk. A Sony állítólag a folytatásba beakar hozni két új karaktert, méghozzá Mary Jane Watsont és Harry Osbornt (potenciális Green Goblin). Előbbi ányzót nem más alakíthatná, mint Shailene Woodley, aki az Utódok című filmben játszhatott együtt George Clooney-val. Harry Osborn szerepéről egyelőre nem hallani semmit, de nyilván gőzerővel keresik rá a megfelelő színészt. További fontos hírnek számít, hogy a tervek szerint állítólag Electro lesz Pókember fő ellenfele a folytatásban, ami azért is érdekes, mivel a saját összeállításunkban abszolút a lehetséges nemezisek közé soroltuk Elektro személyét. Az ő korábbi énje, Maxwell Dilllon egy kisstílű bűnöző volt, aki részt vett Justin Hammer kísérleteiben, amelyben természetfeletti képességekkel ruházták fel. Dillon elektromos képességeket kapott. Ti mit, de leginkább kit szeretnétek látni a folytatásban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.