Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Még több kép!

|

Elképesztően igényesen összerakott képek jöttek ki a rajongók számára, hogy -bár lehetetlen lenne- el ne felejtsék a nyolclábú srác közeledtét! Ja, és van pár forgatási képünk is.

Hirdetés

Éreztétek már úgy, mintha ez a film már rég kijött volna? Mondjuk gyakorlatilag ki is jött múlt héten, ugyanis akkor volt a nemzetközi premier. Pár országban azonban még kell egy-két hetet várni és a Sony Pictures nem győzi promózni új büszkeségüket. Ma itt van egy csomó promókép és néhány nyers a forgatásról is. Nem is akarom húzni a szót, mert a poszterképek eléggé önmagukért beszélnek, szóval katt a Továbbra és lehet gyönyörködni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.