Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Megvan a trailer időpontja

|

Okos ember ez a Marc Webb. remek döntés volt meghatározni A csodálatos Pókember 2 trailerének dátumát egy másik blockbuster premierje elé.

Hirdetés

Noha az idei Comic-Conon láthattunk már egy-két dolgot a hálószövögető következő fejezetéből, az csupán kamerás minőségű volt, ráadásul még az effektek sem voltak teljes egészében kidolgozva. Most Marc Webb bejelenttette, hogy A csodálatos Pókember 2 első minőségi előzetese A hobbit: Smaug pusztasága premierje előtt kerül leadásra (remélhetőleg hazánkban is), ami december 13. A csodálatos Pókember 2 egyébként 2D-ben és 3D-ben is elérhető lesz 2014. május másodikától külföldön, valószínűleg nálunk is május elejétől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.