Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Norman Osborn nem lesz az ellenségek között

|

Bizonyára emlékeztek még, hogy Norman Osborn karakterét A csodálatos Pókember 2-ben vezetik majd fel, de az őt alakító színész szerint csak a harmadik fejezetben bontakozik ki teljesen.

Hirdetés

Több pletykát is hallhattunk arról, hogy Electro (Jamie Foxx) és Rhino (Paul Giamatti) mellett Norman Osborn is a gonoszok közé állhat esetleg Green Goblinként, azonban a karaktert játszó színész, Chris Cooper szerint ez nem fog megtörténni, mivel A csodálatos Pókember 2 csupán bevezeti Norman Osbornt és várhatóan csak a harmadik - vagy egy későbbi - fejezetben lesz gonosz. Néhány szóbeszéd keringett arról is, hogy Norman fia, Harry Osborn (Dean DeHaan) lehetne a Green Goblin, ám már így is elég ellenfele van Pókembernek a második részben, hagyni kell helyet a A csodálatos Pókember 3-nak és 4-nek is, amelyeket már meg is erősített a Sony, hogy biztosan elkészülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.