Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Paul Giamatti a Rhino jelmezről mesélt

|

Mint azt tudjuk, Paul Giamatti kapta meg Rhino szerepét A csodálatos Pókember 2-ben. Forgatási képeken már láthattuk is a színészt, de a tényleges rinocérosz formájában még nem.

Hirdetés

Most Giamatti, habár nem beszélhet a jelmezéről részletesen, de azért adott egy-két tippet, hogy mire számítsunk, vagy éppen mire ne. "A képregényekben olyan jelmeze volt, amitől úgy nézett ki, mint egy rinocérosz, és szuper erős is lett tőle,"-mondta a színész. "Ha volt egy banki széf, egyszerűen csak keresztül szaladt rajta. Áttört rajta a fejével. És nem volt valami okos. "Nekem egy egyedi jelmezem van, de nem hiszem hogy beszélhetek róla. A fickó egy orosz maffiózó. Az oroszok mindig jó gonoszok. Megvan a képességem ahhoz, hogy egyszerűen széttörjek dolgokat." Giamatti azt is elmondta, hogy Rhino csak "egyike a filmben szereplő rosszfiúknak". Azt tudjuk, hogy a másik Elektró lesz, de a kijelentése úgy hangzik, mintha még többre számíthatnánk. Az igazságra legkésőbb 2014 május 2.-án fényderül, amikor Marc Webb filmje debütál. Főbb szerepekben még Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx és Dane DeHaan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.