Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Peter Parker és Harry Osborn

|

Ezúttal nem különösebben erőltették meg magukat a Sony marketingesei, de hát nem is lehet minden puskaport ellőni a 2014 május másodikára betervezett premier előtt.

Hirdetés

A csodálatos Pókember 2-ben továbbra is Andrew Garfield alakítja a hálószövögetőt, vadonatúj és meglehetősen fontos karakterként azonban Marc Webb bevezeti Harry - és vele együtt Norman - Osborn karakterét is, akit láthattunk már egy-két képen és sok olvasónk szerint James Franco jobb választás volt, de adjuk meg Dane Dehaan-nak is a lehetőséget a bizonyításra. A további szerepekben Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Felicity Jones és Sally Field és mint a bevezetőben említettük, a 3D-s premier 2014. május másodikára esik külföldön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.