Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Véget ért a forgatás

|

Mióta megkezdődött a forgatás számtalan képet kaptunk, és ma Marc Webb rendező egy Twitter üzenetbe a következőt osztotta meg: "Végeztünk. Köszönjük!"

Hirdetés

Habár a film ezen szakasza lezárult, még mindig rengeteg munka áll előttük, úgyhogy Webbtől még biztosan kapunk fotókat a vágószobából. A forgatás 100 napig tartott ami nem egy rövid időtartam, habár már az első részre is 90 napot szántak. A csodálatos Pókember 2 2014. május 2-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Andrew GarfieldEmma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Paul GiamattiFelicity JonesChris Cooper, and Sally Field. Marc Webb rendező a következő videóval zárta le a forgatást:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.