Hirdetés

A csodálatos Pókember 3 a kreatív válság kicsúcsosodása lett volna

|

Hirdetés

Szembesülve a rebootolt Pókember második felvonásának kudarcával, a Sony mindent megpróbált volna, hogy egyenesbe hozza a franchise-t. Szerencsére ezt már nem vihették végbe. Azért szerencsére, mert a kiszivárgott információk alapján a harmadik film végérvényesen földbe tiporta volna a Pókember világának – és ezzel együtt a hálószövő hősnek– a hitelességét. Denis Leary, aki az első részben George Stacy rendőrkapitányként, a folytatásban pedig a karakter szellemeként szerepelt Andrew Garfield mellett, elárulta a Comic-Conon, hogy mit tervezett a stúdió a harmadik részre: a holtak felélesztését! Peter Parker létrehozott volna egy olyan formulát, ami képes lett volna visszahozni szép sorjában a halottakat: Stacy kapitányt, Gwen Stacyt, Norman Osbornt, és természetesen Ben bácsi sem maradhatott volna ki a sorból. [caption id="attachment_57433" align="alignnone" width="1320"]

2325696-20
Stacy kapitány visszatérhetett volna a halálból A csodálatos Pókember 3-ban[/caption] A forgatókönyvírók ezek szerint semmit nem tanultak az eredeti Pókember trilógia záró darabjának hibájából, és a túlzsúfoltság eszközével szerették volna menteni a menthetőt. Állítólag a formula, amit kidolgozott volna a hősünk, végül Venom létrejöttéhez vezetett volna, tehát Pókember leghíresebb ellensége ismét be lett volna passzírozva egy gonoszoktól hemzsegő filmbe ahelyett, hogy egy egészestés viaskodást láthattunk volna kettőjük között. Szerencsére ez a koncepció ment a levesbe azáltal, hogy a Sony és a Marvel kiegyezett. A Tom Holland-féle gimnazista Pókember jövőre fog bemutatkozni az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, majd 2017-ben érkezik az önálló filmje Jon Watts rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.