Hirdetés

A Csodálatos Pókember - Fontos lesz az FPS nézet

|

A Csodálatos Pókember készítője, Marc Webb (500 nap nyár) szerint a hálószövögető trailer-ben is látott belső nézetes akciói istentelenül jól fognak kinézni 3D-ben!

Hirdetés

A rendező nem győzött dicsekedni és örvendezni a Total Film-nek adott nyilatkozatában, hogy a direkt 3D-s kiadáshoz készített FPS nézet mennyire überbrutálul néz ki már a kezdeti stádiumban is, nem hogy a végső változatban. Webb elárulta, hogy A Csodálatos Pókember bizonyos részeit (a már emlegetett nézet mellett) direkt 3D-re élezték ki, így azt tanácsolja mindenki számára, hogy abban érdemes majd megnézni a pók új kalandjait. A bemutatóban látott házról-házra ugrálós, a néző szemszögéből mutatott részt egyébként kaszkadőrök segítségével, több emeletnyi magasságban vették fel, kialakítva azt a pályát amit láttunk és valóban végigment rajta egy kaszkadőr felvéve útját. A Csodálatos Pókember 2012. július harmadikán várható Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field, Chris Zylka, Irrfan Khan és Denis Leary alakításaival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.