Hirdetés

A Csodálatos Pókember - Ízléses poszter

|

Friss plakáttal kezdték a napot A Csodálatos Pókember készítői, a még ropogós anyag egyben misztikus, jól összeállított és a "The Untold Story" című felirat is bizakodásra ad némi okot.

Hirdetés

Marc Webb (és nem Webber, ahogy sokan eltévesztik) dirigálhatta Andrew Garfield pókemberré válását: a fiú főellensége ezúttal nem a Zöld Manó, vagy a Homokember, esetleg Doctor Octopus lesznek, hanem a gyík (Rhys Ifans), szerelmi fronton pedig Gwen Stacy karakterében Emma Stone-t kapjuk, ami tökéletes választás. Feltűnik még Martin Sheen, Sally Field, Denis Leary, Chris Zylka, Irrfan Khan és természetesen egy jelenet erejéig beugrik Stan Lee is. A Csodálatos Pókember hálója 2012. július ötödikén lepi el a magyar mozik termeit. Teljes poszterért kattints!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.